Welke meal prep potjes moet ik kopen?

Een vraag die ik super vaak krijg is welke meal prep potjes ik gebruik. Het is dan ook een super goede vraag want de kwaliteit van de potjes die je gebruikt hebben een invloed op de houdbaarheid van je meal prep. Wie mij volgt op instagram heeft vast al gezien dat ik fan ben van de potjes van Mepal.

Mealprep

Waarom ben ik fan van de potjes van mepal?

  • Ze sluiten heel goed af.
  • Ze zijn voedingsgeschikt.
  • Je kan ze in het afwasmachine, microgolfoven en diepvriezer steken.
  •  Deksel kwijt? Geen probleem je kan dit afzonderlijk bijbestellen op de website.
  • De potjes zijn duurzaam want ze gaan jaren mee. Daarnaast worden ze in Nederland geproduceerd ook weer goed voor het milieu.
  • Ze zijn mooi en ook dat vind ik belangrijk. Ik word oprecht gelukkig als ik naar deze potjes kijk. En heb ik al verteld dat je ze in 9 kleuren hebt!

Welke formaten moet ik kopen?

Nog een goede vraag: ‘welke formaten van potjes moet ik kopen’? Op de website is het moeilijk in te schatten welke formaten je nodig hebt. Daarom geef ik hieronder even een oplijsting van de formaten voor bewaardozen. 

  • 350 ml: ideaal voor 1 portie aardappelen 
  • 500 ml: ideaal voor een gerecht bestaande uit 2 componenten vb.: spaghettisaus zonder de pasta
  • 750 ml: ideaal voor éénpansgerechten voor 1 persoon vb.: ovenschotel 

Deze formaten zijn voor maaltijden voor 1 persoon. Koop de potjes via onderstaande knop.

Naast bewaardozen heeft mepal nog onzettend veel handige producten voor je meal prep gerechten.

Snickers

Deze kleine potjes zijn ideaal voor een zelfgemaakte snack zoals deze snicker. Dit potje is 200 ml. Bestel via onderstaande knop. Opgelet deze potjes mogen niet in de diepvries en microgolfoven.

Deze lunch- en ontbijtpot is zo handig. Door de twee compartimenten kan je verschillende ingrediënten van elkaar scheiden. 

Ideaal voor een lekker ontbijt of lunchgerechtje.

 

Verder heeft mepal nog super veel mooi, handige en goede producten. Ze hebben ook brooddozen met verschillende compartimenten, drinkflessen,…

Neem zeker een kijkje op hun website.

Heb je na deze blog zin om te starten met meal preppen maar weet je niet waar te beginnen? Dan is het meal prep membership iets voor jouw! Je krijgt elke week een menu met recepten, een boodschappenlijstje en een meal prep planning. Meal preppen was nog nooit zo gemakkelijk. Koop via onderstaande knop. 

Comments are closed.