Hungry for More

VOEDINGSCOACHING

Ik krijg vaak de opmerking ‘jij zal wel een goed metabolisme hebben daardoor ben je mager’ maar niets iets minder waar. Ik eet eigenlijk gewoon gezond en dat al van kleins af aan. Mijn mama zorgde voor gezond eten behalve op zaterdag want dat was onze wekelijkse frietdag. Moeilijker werd het wel toen ik ging samenwonen. Een huishouden runnen in combinatie met het opbouwen van een carrière, ik heb even moeten zoeken maar uiteindelijk toch gevonden wat werkt.

Elke dag eet ik volgens mijn eigen overtuigingen en zo blijf ik al jaren op mijn gewicht. Ik eet gewoon gezond en voor mij hoort daar ook genieten bij. Dus af en toe een glas alcohol, een pak friet of een heerlijk dessert (liefst met chocolade) zie je mij zeker niet afslaan. Ik noem mezelf ervaringsdeskundige in het zoeken naar een gezonde levensstijl en niet alleen voor mezelf

Voedingscoach

Ben je het beu om:

Gewicht te verliezen dat er achteraf terug bijkomt?

Niet meer te weten wat gezonde voeding is?

Je futloos te voelen?

Continu te focussen op eten en voeding?

Wil je graag:

Gewicht verliezen zonder daarna terug bij te komen?

Focussen op de belangrijke zaken in het leven?

Jezelf goed voelen in je vel en meer energie hebben?

Genieten van eten zonder je schuldig te voelen?

Heb je op bovenstaande vragen ja geantwoord?
Dan is Hungry for More voedingscoaching iets voor jou!

Wat is er anders aan Hungry for More voedingscoaching?

Waarschijnlijk weet je wel dat groenten en fruit gezond zijn en frieten ongezond. En toch is het moeilijk om gezond te eten? Waarschijnlijk omdat je jezelf een te streng dieet oplegt waarin veel moet en niks mag. De meeste diëten leggen de focus op extreem gezonde voeding, weinig eten, niet zondigen en veel verboden voedingsmiddelen. Op korte termijn ga je gewicht verliezen maar het is nooit haalbaar op lange termijn. Daarnaast is je omgeving en sociaal leven niet aangepast aan dit ‘dieet’. 

Als voedingscoach focus ik op alles wat wel mag. En eigenlijk mag alles zolang je dit maar in de juiste porties en verhoudingen eet. Samen bekijken we jouw ideale voedingspatroon dat je levenslang kan volhouden en dat past bij je leven. Enkel zo kan je resultaten behalen op lange termijn, gewicht verliezen en ook je gewicht behouden. Eten is in onze cultuur een belangrijk onderdeel van sociale contacten en hier moet je van leren genieten

Je kan de volledige voedingscoaching online volgen. 

3 maanden voedingscoaching, hoe werkt het?

Theoretisch

Een gezond voedingspatroon kan je alleen ontwikkelen met voldoende kennis over gezonde voeding. We gaan even 'back-to-basics' en ik leer je alles over gezonde voeding. via groepscoaching en een online leerplatform.

Praktisch

Iedereen is uniek en zal op een andere manier zijn/haar leven moeten aanpassen. Daarom zijn er individuele coachingsessies waarin we je huidige voedingspatroon bekijken en aanpassen.

Motivatie

Motivatie en mindset zijn heel belangrijk als je je voedingsgewoontes wilt aanpassen. Als coach zal ik je motiveren en helpen bij momenten dat het minder goed gaat.

5/5

“Tot hiertoe vond ik het traject zeer nuttig. Het is een totaal nieuwe – en volgens mij doeltreffendere – aanpak omdat de focus gelegd wordt op een gezondere levensstijl. Hiermee bereik je wel gewichtsverlies op lange termijn maar het is geen focus op korte termijn. Voordelen: betere planning via een weekmenu waardoor je ook bewuster gaat eten. Veel nuttige tips gekregen qua tussendoortjes en hoe je bestaande gerechten gezonder kan maken. Geleerd dat het ok is om eens iets minder gezond te eten (aan dat schuldgevoel moet nog wat gewerkt worden).”

Eveline, deelnemer eerste coachingtraject

“Ik ben in het traject gestapt omdat ik me absoluut niet goed voelde in men vel. Ondertussen ben bijna 3kg verloren en ik voel me veel beter doordat ik beter en gestructureerder eet. Ik vind het super dat ik niet het gevoel heb iets te moeten missen en toch resultaat zie.”

Chiara, deelnemer eerste coachingtraject

Hellen luistert vooral naar wat je te zeggen hebt en motiveert je ook regelmatig! Ze zegt ook dat je goed bezig bent, ook al gaat het soms maar om iets stom. Ik ben door Hellen terug (bijna) dagelijks beginnen koken, wat voordien vaak echt een opgave was.

Hilde, deelnemer eerste coachingtraject 

“Mijn eerste focuspunt was sociale aangelegenheden omdat ik er zo veel gepland had / heb. Hellen was fantastisch: ze heeft super veel goeie, bruikbare en realistische tips gegeven! Ik had tal van informatie over welke hapjes ik zelf kon voorzien qua gezonder alternatief, welke hapjes ik kon kiezen wanneer ik elders op bezoek ging, welke keuzes ik kon maken qua drinken en eten op een festival zonder dat me ooit een schuldgevoel werd aangepraat als ik gewoon geniet van die momenten met vrienden en familie!”

Anoniem, deelnemer eerste coachingtraject

Heb je interesse en wil je graag meer informatie? 

Je kan het volledige traject online volgen.

Stuur dan een mailtje naar hellen@hungryforhealth.be