Pompelmoessalade

Pompelmoes

Pompelmoes is het startingrediënt van dit recept. Hierbij ben ik op zoek gegaan naar de perfecte combinaties. Niet de meest verwachte smaakcombinaties maar wel uitzonderlijk lekker. Laat je verrassen door dit gerecht.

Ingrediënten (2 personen)

  • 30 g gemengde sla
  • 50 g geraspte wortel
  • 2 pompelmoezen
  • 1 venkel
  • 1 avocado
  • 150 g gedroogde ham
  • 3 bruine boterhammen
  • 2 el mosterd
  • salie
  • 20 ml margarine

Bereidingswijze

  • Pers 1 pompelmoes uit en meng hieronder de mosterd en salie
  • Snijd de andere pompelmoes in schijven (verwijder de schil want deze is niet lekker)
  • Snijd de avocado in fijne plakjes
  • Snijd de venkel in fijne reepjes
  • Bak de venkel gaar
  • Bak de bruine boterhamen aan in margarine in de pan
  • Snijd de boterhamen in blokjes
  • Meng de sla, wortel, pompelmoes, avocado en venkel onder elkaar
  • Werk af met gedroogde ham, korstjes en saus
Wil je graag meer gezonde recepten? Ik heb heb een kookboek geschreven boordevol gezonde en snelle recepten. Meer informatie hierover? Klik op onderstaande knop

Comments are closed.