Must haves voor in de keuken!

Lekker koken en goed meal preppen kan enkel als je het juiste materiaal in de keuken hebt. Ik krijg vaak de vraag wat mijn favoriete keukenmaterialen zijn. Ik vat ze samen in dit blogbericht.

Hoe mooi zijn deze mengkommen? Ik vind de kleurtjes zo leuk, ze fleuren mij meteen helemaal op. 

Daarnaast zijn ze ook nog eens super praktisch want je kan ze in elkaar stapelen. Makkelijk om op te bergen.

Ben jij ook fan? Klik op onderstaande knop en je kan ze meteen aankopen.

Een weegschaal heb je absoluut nodig om te koken. Zeker wanneer je wil bakken, dat kan niet op gevoel.

Met deze digitale keukenweegschaal kun je wegen zonder batterijen. 

Deze geweldige weegschaal zorgt ervoor dat je je nergens over op hoeft te winden. Even draaien aan de knop en door bewegingsenergie gaat deze meteen werken. Klik op onderstaande knop en je kan deze meteen aankopen.

Kruiden fijnsnijden? Dat doe je in no-time met deze handige kruidenschaar. Een tool die ik niet kan missen in de keuken!

Knoflook fijnsnijden vind ik echt niet leuk. Dankzij een knoflookpers is het zo gefikst. Hoe leuk is de kleur van deze knoflookpers?

Ben jij ook gefascineerd door het ontstaan van groenten, fruit en kruiden?

Elk jaar groeien mijn frambozenplaten in de tuin en ik vind het echt cool om te zien dat uit een klein zaadje iets nieuws kan groeien.

Je kan dit proces ook zien dankzij dit super coole product. De hergroeikit van Brabantia daarmee laat je kruiden- en groenterestjes opnieuw groeien.

Wil jij dit ook? Klik op onderstaande knop.

Heb jij weinig plaats om al je keukengerei op te bergen? 

Dan is deze set iets voor jou! Je kan deze makkelijk naast je kookvuur plaatsen. Dus je hebt geen extra lade nodig voor al je keukengerei.

Daarnaast hebben deze producten van brabantia een super mooie kleur en design. Past perfect in elke keuken.

Koken zonder mes? Dat kan natuurlijk niet. Messen van brabantia snijden super goed, je hebt ze in verschillende formaten.

Groenten snijden kan alleen als je ook een goede snijplank hebt. Deze heeft een ideale grootte en hoe mooi is deze kleur?

Bovenstaande materialen zijn voor mij must haves in de keuken. Behalve de hergroei kit maar die vind ik zo cool dat ik deze met jou wilde delen!

Valt het op dat ik fan ben van Brabantia? Waarom ben ik fan van dit merk? Het zijn goede materialen die ook mooi zijn. Daarnaast mogen bijna alle producten in het afwasmachine wat ik heel belangrijk vindt (ik hou niet van afwassen).

Alle producten en meer vind je op de website van Brabantia klik hier.

Veel kookplezier, liefs Hellen

Comments are closed.