Komkommersoep

Informatie recept

bereidingstijd10 minuten invriezen?ja
kooktijd10 minuten vegetarisch?ja
bewaartijd5 dagen vegan?ja

Ingrediënten (1 persoon)

0,5stukkomkommer
1stuksjalot
150mlwater
2gbouillon
0,2elolie
peper

Bereidingswijze 

Snijd de sjalot en komkommer in grove stukken.
Stoof de sjalot en komkommer aan in olie zonder te kleuren. Overgiet met water, bouillon en laat 10 minuten koken. 
Mix de soep en kruid ze met peper, zout.

Variatiemogelijkheden

vegetarischDit recept is vegetarisch.
veganDit recept is vegan.

Bewaren, opwarmen en serveren 

bewarenBewaar in de koelkast.
opwarmenWarm op in een kookpot of in de microgolfoven.
serverenServeer met crackers, toast of boterham.
 

Voedingswaarde

 per portie
energie56 kcal
vet2,9 g
waarvan verzadigde vetzuren0,5 g
koolhydraten4,5 g
waarvan suiker3,6 g
eiwitten2,0 g
vezels1,8 g
zout1,1 g

Comments are closed.