Havermoutpap

Informatie recept

bereidingstijd10 minuten invriezen?nee
oventijd/ vegetarisch?ja
bewaartijd3 dagen vegan?nee

Ingrediënten (1 persoon)

45ghavermout 
150mlmelk
125gframbozen (diepvries)
10gchocolade

Bereidingswijze 

Rasp de chocolade fijn en houd die  apart. Meng de havermout met melk en de diepvries frambozen.
Verdeel de pap in potjes en warm op in de ochtend. Voeg na opwarmen de chocoladerasp toe. Je kan dit ook koud opeten. 

Variatiemogelijkheden

vegetarischDit recept is vegetarisch.
veganGebruik een plantaardig alternatief voor melk en koop vegan chocolade.

Bewaren, opwarmen en serveren 

bewarenBewaar in de koelkast.
opwarmenWarm op in de microgolfoven of in een kookpot.
serverenServeer warm of koud. 

Voedingswaarde

 per portie
energie334 kcal
vet8,9 g
waarvan verzadigde vetzuren4,1 g
koolhydraten44,7 g
waarvan suiker17,8 g
eiwitten13,3 g
vezels7,1 g
zout0,2 g

Comments are closed.