Voedingscoach Hellen Dobbeleers

It's not a diet, it's called healthy eating

Voedingscoach Hellen

Hi, ik ben Hellen Dobbeleers. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen en bij ons was er altijd een gezellige drukte, ook aan tafel. Mijn mama kookte meestal vrij klassiek. Totdat ik ging experimenteren in de keuken, tot ergernis van sommige van mijn gezinsleden.

Vanaf mijn experimentele fase is koken en voeding voor mij een echte passie geworden. En vanuit deze passie heb ik besloten om voedings- en dieetkunde te gaan studeren. In 2014 behaalde ik mijn diploma.

Als voedingscoach wil ik mensen helpen en mee zoeken naar gezonde gewoontes die passen in je huidige levensstijl. Lekker eten in combinatie met genieten is het uitgangspunt.

Ik heb zelf ondervonden dat een druk professioneel en sociaal leven in combinatie met gezond eten haalbaar is. Deze eigen ervaringen neem ik mee in mijn voedingsadvies. 

Neem een kijkje op mijn website en kom meer te weten over mij, mijn visie en mijn liefde voor koken.

Liefs Hellen

Mijn visie

Als voedingscoach vind ik het heel belangrijk om mijn visie mee te geven. Ik hou helemaal niet van het woord dieet. Dit heeft een negatieve bijklank en doet mij denken aan verbod. Ik adviseer een gezonde levensstijl waarbij  je een voedingspatroon ontwikkelt dat je levenslang kan volhouden.
Mijn visie bestaat uit 3 peilers: be hungry, eat healthy, enjoy food.

Be hungry

Iedereen moet elke dag eten want zonder voeding en voedingsstoffen kan je niet overleven. 

Eat healthy

Om ons lichaam in balans te houden heeft het de juiste voedingsstoffen nodig. Deze zijn aanwezig in een gezond voedingspatroon.

Enjoy food

Eten moet lekker en gezellig zijn. Je leeft maar één keer’ en bij het leven hoort goed eten en genieten.

Wil je graag een begeleidingstraject op maat? Er zijn verschillende opties en mogelijkheden.