Coachingtraject Hungry for Health

Ik krijg vaak de opmerking ‘jij zal wel een goed metabolisme hebben daardoor ben je mager’ maar niets iets minder waar. Ik eet eigenlijk gewoon gezond en dat al van kleins af aan. Mijn mama zorgde voor gezond eten behalve op zaterdag want dat was onze wekelijkse frietdag. Moeilijker werd het wel toen ik ging samenwonen. Een huishouden runnen in combinatie met het opbouwen van een carrière, ik heb even moeten zoeken maar uiteindelijk toch gevonden wat werkt.

Elke dag eet ik volgens mijn eigen overtuigingen en zo blijf ik al jaren op mijn gewicht. Ik eet gewoon gezond en voor mij hoort daar ook genieten bij. Dus af en toe een glas alcohol, een pak friet of een heerlijk dessert (liefst met chocolade) zie je mij zeker niet afslaan. Ik noem mezelf ervaringsdeskundige in het zoeken naar een gezonde levensstijl en niet alleen voor mezelf.

Ben jij het beu is om elke keer te falen in je dieet?

Om gewicht te verliezen dat er achteraf terug bijkomt?

Niet meer te weten wat gezonde voeding is?

Geen tijd om te koken door je drukke leven waardoor je ongezond eet?

Zou je graag gewicht verliezen zonder daarna terug bij te komen?

Wil je overgaan naar een gezond en gestructureerd leven?

Wil je jezelf goed voelen in je vel en meer energie hebben?

Genieten van eten zonder je schuldig te voelen?

Dan kan je bij mij een coaching traject volgen waarin we op zoek gaan naar een gezond voedingspatroon. Een voedingspatroon dat past binnen je levensstijl. Enkel zo kan je dit langdurig volhouden en is gewichtsverlies zonder bijkomen mogelijk. Leer jezelf beter kennen en ontdek hoe je moet omgaan met moeilijke momenten.

Gestructureerd voedingspatroon

Je ontwikkelt een gestructureerd leven want dit is ontzettend belangrijk om gezond te kunnen eten en dit ook vol te houden. De tools die ik je zal aanreiken zullen je helpen om een gestructureerd leven te ontwikkelen.

Obstakels overwinnen

Je gaat obstakels overwinnen want het leven is jammer genoeg niet altijd rozegeur en manenschijn. Stress, vermoeidheid, emotionele gebeurtenissen zijn de momenten waardoor je opgeeft. Hiermee leren omgaan is super belangrijk en ik zal je daarbij helpen.

Genieten

Voeding verbieden of jezelf een dieet opleggen zal je niet gelukkig maken. Het leven is veel te kort om er niet van te genieten. Eten is in onze cultuur een belangrijk onderdeel van sociale contacten. Leer gezond genieten dankzij mijn coachingstraject.

Kennis

Een gezond voedingspatroon kan je alleen ontwikkelen met voldoende kennis over gezonde voeding. Dankzij mijn wetenschappelijke achtergrond en mijn diploma voedings- en dieetkunde kan ik je makkelijk aanleren wat nu echt gezonde voeding is.

Motivatie

Motivatie is heel belangrijk gedurende het volledige traject. De momenten dat je motivatie minder is ben ik er om je te helpen. En dankzij de verschillende tools die ik je zal aanreiken zal je leren om gemotiveerd te blijven.

Heb je interesse en wil je graag meer informatie? 

Je kan het volledige traject online volgen.

Stuur dan een mailtje naar hellen@hungryforhealth.be