Diëtiste + Coach

Ik wil niet enkel je diëtiste zijn maar ook je coach. Gewicht verliezen is meer dan alleen gezond eten.

Live coaching

Tijdens de live consultatie behandelen we je huidig voedingspatroon en passen dit aan naar een gezond voedingspatroon.

Je kan telefonisch, per mail of via mijn online agenda een afspraak inplannen. Tijdens de eerste consultatie maken we kennis en krijg je een startersmap mee. 

Betaling van de consultatie kan cash of via het scannen van een QR code met je gsm. 

Online coaching

Heb je het te druk of woon je te ver? Je kan ook online een consultatie inplannen. De inhoud van de consultaties zijn hetzelfde online.

Je kan telefonisch, per mail of via mijn online agenda een afspraak inplannen. Na het inboeken van een afspraak krijg je een mail met meer informatie. 

Een online consultatie wordt per overschrijving betaald. Op het einde van de consultatie is het voldoende om een betaalbewijs te laten zien. 

Consultaties

 De eerste afspraak neemt een volledig uur in beslag. Omdat iedereen uniek is, kies je zelf de tijd die je nodig hebt bij de opvolgconsultaties. De prijs hangt af van de duur van de consultatie. 

Let wel: bij laattijdige annulering van uw consultatie (minder dan 24 uur voor de afspraak), of indien er niet opgedaagd wordt, zal de consultatie alsnog aangerekend worden. Dit uit respect voor eenieders agenda. Hartelijk bedankt voor uw begrip!

In de eerste consultatie maken we kennis. We bespreken het huidige voedingspatroon maar ook de leefgewoontes (werk, gezinssituatie, beweging…). Zo krijg ik inzicht in jouw eet- en leefpatroon. We zetten de eerste stappen naar een nieuw voedingspatroon. De eerste consultatie neemt ongeveer een uur in beslag.

Nadien volgen consultaties waarin we het voedingspatroon verder aanpassen en evalueren. Als coach zal ik je motiveren door middel van tips en advies. Op deze manier kunnen we nauwgezet en doelgericht richting jouw doelen en verwachtingen toewerken. 

5/5

Hungry for Health heeft mij echt geholpen. Voor ik in het gezellige kantoor van Hellen terecht kwam, dacht ik dat ik wel gezond at en ik begreep dus niet waarom de kilo’s er toch bij kwamen. Nadat Hellen vooral eerst heeft geluisterd, heeft ze me veel bijgeleerd over mijn eigen eetgewoonten en deze dan ook met kleine aanpassingen heeft verbeterd. Ik heb niet het gevoel dat ik ‘op dieet ben’, maar mijn levensstijl is aangepast en nu gaat mijn gewicht toch naar beneden. En dat op een gezonde manier!

5/5

Hey Hellen, juist een jeans gekocht met maat 42. Ik kom van maat 50. Ben super in de wolken en wou u toch nog eens bedanken voor alle steun. Vele groeten en tot binnen 2 weken.