Brick stick

Informatie recept

bereidingstijd5 minuten invriezen?nee
oventijd10 minuten vegetarisch?ja
bewaartijd3 dagen vegan?ja

Ingrediënten (1 persoon)

1velbrickdeeg
0,5elpesto
10golijven
10gzongedroogde tomaten

Bereidingswijze 

Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de olijven en zongedroogde tomaten fijn.
Snijd het brickdeeg in vier stukken. Smeer dit in met groene pesto. 
Bestrooi met olijven en zongedroogde tomaten. Rol het brick deeg op. Smeer het uiteinde in met groene pesto zodat dit mooi blijft dichtplakken.
Bak de brick stick 5 minuten in de oven.

Variatiemogelijkheden

olijvenJe kan de olijven en zongedroogde tomaten weglaten en enkel pesto gebruiken.
vegetarischDit recept is vegetarisch.
veganGebruik vegan groene pesto.

Bewaren, opwarmen en serveren 

bewarenBewaar dit recept in de koelkast.

Voedingswaarde

 per portie
energie114 kcal
vet5,1 g
waarvan verzadigde vetzuren0,9 g
koolhydraten13,5 g
waarvan suiker2,5 g
eiwitten2,8 g
vezels1,3 g
zout0,8 g

Comments are closed.