Bananenbrood

Informatie recept

bereidingstijd10 minuten invriezen?ja
oventijd30 à 45 minuten vegetarisch?ja
bewaartijd4 dagen vegan?nee

Ingrediënten (1 persoon)

1stukbanaan
50ghavermout
1stukei
10gdadels
10grozijn
2gbakpoeder

Bereidingswijze 

Schil de banaan. Doe de bananen, havermout, eieren en dadels in een kom. Dit alles goed mixen. Op het einde de rozijnen toevoegen. 
Het beslag in bakvorm gieten en 30 à 45 minuten in een oven op 180°C.

Variatiemogelijkheden

vegetarischDit recept is vegetarisch.
veganVervang het ei door een vegan alternatief.

Bewaren, opwarmen en serveren 

bewarenBewaar goed in een goed afsluitbare pot in de koelkast.

Voedingswaarde

 per portie
energie403 kcal
vet7,9 g
waarvan verzadigde vetzuren2,2 g
koolhydraten66,0 g
waarvan suiker35,3 g
eiwitten13,2 g
vezels6,5 g
zout0,2 g

Comments are closed.